diumenge, 30 de gener del 2011

¡PASEN A VER EL CIRCO!

Hola a tothom!
A la classe dels lleons estem estudiant el circ! És un projecte de treball molt bonico amb el que estem aprenen un fum de coses! Ara estem coneixen als diferents artistes del circ i nosaltres també volem ser com ells, per això estem practicant i fem malabarismes i equilibris, i és molt divertit. A més, divendres de vesprada vam tindre una gran sorpresa i és que va vindre al col.le un malabariste professional! Va pujar a unes xanques molt altes i ens va ensenyar a fer malabars. Va ser genial, ací ho podeu vore tot!






TENIM UNA MESTRA NOVA!

Els lleons i lleones de Sant Joan de Moró estem molt contents, i és que des de fa un parell de setmanes tenim una mestra nova a classe: Neus! Ella ajuda a Mireia i a nosaltres també, juguem amb ella i ho passem d'allò més bé! El millor és que estarà amb nosaltres 6 setmanes, fins al 4 de Març!Que bé!

dilluns, 24 de gener del 2011

FELICITATS NEREA!

Hola a tothom!
El 24 de gener vam estar de festa a la classe dels lleons, i és que Nerea, la més major de la classe ja va fer els seus 5 anyets! Com sempre, vam fer una tarta a la paissarra, però aquesta volta era molt gran, ja que tenia 5 pisos!

PER MOLTS ANYS GUAPA!

dilluns, 10 de gener del 2011

COMENCEM EL 2n TRIMESTRE!

Hola tots!
Avui hem començat el segón trimestre: cares de son, ganes de contar el que hem fet a les vacances... i una gran sorpresa! Quan hem arribat a classe hem vist que els reis havien passat per la nostra escola...i ens han deixat un regalet i una carteta que ens deia:
" Hola lleons i lleones!
Som els reis mags d'orient, que hem vingut a aquesta classe a deixar-vos un regalet, per que hem vist que us porteu molt bé i traballeu molt, encara que sou molt xerradors.
Esperem que us agrade i que continueu traballant tant com fins ara.
Una abraçada molt gran!
Melchor, Gaspar i Baltasar"
Així que mireu que bé hem començat!
Fins aviat



divendres, 7 de gener del 2011

ENS AGRADA L'ANGLÉS!

Hola families!
Com van les vacances? Disfruteu-les, que ja queda poquet per a tornar!
En la reunió que vam fer, les mares van dir que els agradaria vore com era una classe d'Anglés, aixina que ací la teniu! Els lleons i les lleones gaudixen moltissim amb Jorge i Cookie, i tots els dimarts aprenen un poquet d'Anglés amb ells. Cançons, jocs...que bé ens ho passem!