divendres, 29 d’abril del 2011

EXCURSIÓ A SANT MIQUEL

Hola a tots! Com van les vacances?Espere que descansant i agafant forces, que quan tornem a classe, ja quedara molt poquet per acabar el curs! Ací us deixo del fotos de l'excursió que vam fer a sant Miquel, per tal d'acomiadar el trimestre i la setmana ecologica. Ho vam passar d'alló més bé! Vam caminar, jugar, cantar...

diumenge, 24 d’abril del 2011

FELICITATS DANIEL!

Hola!
Avui és l'aniversari del nostre amic Daniel. Com estem de vacances, el vam celebrar abans d'acabar el trimestre. Com sempre, li vam fer una corona i una tarta amb el nombre 5, que ja ha fet 5 anys!Els companys li van fer uns dibuixos molt xulos i li vam cantar la canço dels aniversaris.

Per molts anys guapo!

dimecres, 20 d’abril del 2011

FEM LA MONA DE PASQUA!

Ja estem casi en Pasqua! I per això aquesta setmana hem fet diferents activitats en la "Setmana ecológica" El primer que vam fer va ser vore la pel.licula de Wall.e, un robot molt simpàtic amb qui vam aprendre que cal tindre molta cura amb la natura si no volem que el nostre planeta acabe brut i sense plante, flors ni arbres.
Després, dilluns vam anar al forn de Pallarés per tal de fer la nostre mona, i per la vesprada vam anara al camp de futbol a menjarla! Que bona....mmmmm!

diumenge, 17 d’abril del 2011

EL LLIBRE VIATGER CONTINUA LA RUTA...

Hola a tothom!
Com ja sabeu, el nostre llibre viatger ha continuat anant de casa en casa dels lleons i les lleones, i això és el que s'ha trobat:
El llibre va anar a casa de DOUNIA que ens va contar que el que més li agrada és: dibuixar, fer biscuits amb la seua mami, llegir contes, disfressar-se,  els cotxes, jugar amb els seus amics, els animals...però el que més li agrada és estar amb els seus papis. A més ens va contar que un dia va anar al circ i es va fer una foto amb una cria de lleó! També ens va contar que des que era ben xicoteta li ha agradat molt Ripollés i per això esta molt contenta de que ara l'estudiem a Plàstica.
Finalment Dounia ens va decorar el llibre amb uns dibuixos molt xulos!


Després el llibre se'n va anar cap a casa de JOSE  que ens va contar que el que més li agrada és jugar amb els seus amics, disfressar-se, anar al col.le, jugar al pilla-pilla i sobre tot jugar amb els seus animalets  de plàstic i amb els de veritat, que en te un fum!A més, Jose ens va contar que viu a la muntanya i això li agrada molt perque així pot tindre tots els seus animalets. També li agrada anar a l'apartament d'Orpesa, al cinema, al circ i a la fira!Que bé  s'ho passa Jose!
Després el llibre va anar a casa d'ISMAAIL que ens va contar que te 4 anys i va nèixer el 23 de setembre. Ismaail te un germà i tres germanes i li agrada molt jugar amb ells. També li agrada jugar a futbol i és del Barça. A més li agrada dibuixar, pintar, jugar amb els amics de l'escola... i sobre tot anar al Marroc a l'estiu! A més Ismaail va ficar moltes fotos i pegatines dels animalets que més li agraden.
Finalment el llibre va anar a casa d' IKRAM que amb ajuda  de la  seua germana Yamila, va  fer un es pàgines molt boniques. Ikram ens va contar que te 3 germanes i 2 germans, i que els seus pares se diuen Yousef i Aicha. A ella li agraden moltes cosas com cantar, dibuixar, pintar, jugar amb la seua germaneta, jugar a futbol, vore la televisió, anar de vacences al Marroc...Cuantes coses!!
I fins ací arribem! Ara el llibre continuara viatgant...i ja li queden poques cases per visitar!Fins aviat.




dissabte, 16 d’abril del 2011

VISITA DE LA POLICIA A L'ESCOLA

Hola a tots. Ahir pel matí vam tindre una sorpresa que ens va agradar molt. Estavem treballant a classe quan de sobte va vindre la directora per a comunicar-nos que debiem eixir al pati, ja que hi havia uns policies que havien vingut a l'escola. Quan vam eixir a la pista, els policies ens van ensenyar el seu cotxe (amb la sirena, la part de darrere de portar als roïns...) i ens van deixar pujar per vore com era tot per dins. Però el millor va vindre despres, quan ens van pujar al 4 x 4 i ens va donar una volteta per la pista! Que bé ho vam passar...

dilluns, 11 d’abril del 2011

FELICITATS ABRIL


Avui hem celebrat a la classe del lleons l'aniversari de la nostra companya Abril, encara que el dia de l'aniversari de veritat va ser el divendres 8 que estàvem...en Benassal!Alli li vam traure una "mini-tarta" amb 5 espelmes i hui a classe li hem fet el llibre dels dibuixos, la corona i la tarta de 5 pisos a la pissarra.
PER MOLT ANYS GUAPA!

dissabte, 9 d’abril del 2011

ESTADA EN SEIDIA (BENASSAL)

Hola a tots!
Dijous i divendres vam anar a Benassal per tal de fer una estada de dos dies en una casa de colonies. Vam estar tota la setmana parlant del que fariem, del que ficariem a la maleta...i per fi va arribar el dia, quines ganer teniem ja! Aixi que dijous a les 9:30 vam pujar a l'autobús amb les nostres maletes i vam començar el viatge. Quan vam arribar a Seidia, vam coneixer als monitors, vam esmorçar, deixar les maletes, jugar un ratet....i de seguida a dinar, per agafar forces ja que per la vesprada vam anar d'exursio al bosc del "Rivet". Alli ho vam passar d'allò més bé! Vam coneixer diferents tipus d'arbres, d'animalets, de flors...despres vam berenar i vam jugar un ratet.
Per la nit vam sopar tots junts ens vam ficar el pijama i...vam fer una gran festa!Que bé ho vam passar cantant i ballant...i que cansats vam acabar, aixi que vam anar tots a dormir.
Al dia següent, ens vam alçar, ens vam vestir i vam baixar a desdejunar. Calia tornar a agafar forces ja que ens anavem...a la FONT EN SEGURES. Alli vam aprendre com arriba l'aigua des de les muntanyes fins la font i tantes altres coses. Despres un altra volta d'excursió fins arribar a la casa, dinar...i fer un taller de plantes aromàtiques.
Finalment vam tornar a pujar a l'autobús i cap a casa molt contents i... esgotats!
Ací ho podeu vore, que val més una imatge que mil paraules...