dissabte, 9 de juny del 2012

ENS VISITA GASPAR, EL PAPA D'ABRIL

Aquesta setmana ens ha visitat Gaspar, el papa d'Abril. Ens ha explicat que és informàtic, i tot el que cal estudiar per arribar fins ahi. Ara treballa en un institut, donant classe als majors i per als lleons va portar una sorpresa xulisima! Un joc per al i-pad que havia fet ella mateix...amb les nostres fotos! Després vam cantar una cançoneta, la vam gravar i...sorpresa! Uns esquirols també la cantaven...
Moltes gràcies Gaspar, ho vam passar molt bé!



diumenge, 3 de juny del 2012

TALLER DE GLOBUS I VOLCAN

Aquesta setmana hem tingut la visita de Mª Carmen i Amparo, les mamis de Mónica i Paula, que ens van fer dos tallers. En el 1r vam pintar uns globus molt xulos i en el 2n...vam ver una experiment xulism! Amb fang i una ampolla xicoteta, vam fer un volcà, i després amb bicarbonat, sabó i vinagre, vam fer la lava...va estar genial!
 MOLTES GRÀCIES!



L'AIGUA

Aquesta setmana a l'escola hem tingut la visita de l'empresa FACSA. Ens han explicat el cicle de l'aigua, com arriba aquesta fins les nostres cases, la dificultat de netejar-la...i es més important de tot, amb la història de "Clarita" hem aprés que no hem de malbaratar-la. Després hem vist unes fotos molt xules en 3D, amb unes ulleres especials!